Detta tjaaat!


Alltså...
Facerape vet jag ju vad det är...
Men bloggrape?

Orden kommer liksom inte ut lika bra just nu, som annars. Det mesta som snurrar i mitt huvud är musikalinternt, och inget som ni skulle tycka var roligt...
Vi gör såhär, jag gör en helgresume så ser vi hur det blir!

Torsdag: Helgen började faktiskt på torsdagen för oss studenter. Då vaknade jag upp med Jakob & Amanda i rummet brevid, Amanda & Marielle i sängen ovanför mig, och med Calle brevid mig. Kvällen innan bjöd Elin och Christoffer på 20-års fest, som slutade med att vi alla sov hos mig.
Vi gick ner och sjöng för pappa, som fyllde 50, och käkade sedan frukost. "Varför har ni sån konstig hund?!" utbrast Jakob när han såg Fabio the naked cat. Mm...
Sen fortsatte dagen i slappets tecken, med smörgåstårta och mys i soffan. Frammåt eftermiddagen körde Amanda och jag hem till Sjunkarmossen och tillbringade kvällen där. Amandas hem är perfekt när jag behöver lite lantliv (vilket jag ganska ofta behöver). På kvällen var vi hos Carl och tittade film, och åkte sedan hem och sov.

Fredag: Vi vaknade och fixade till oss och körde sedan hem till Klippan... Jag tog det lugnt fram till jag tog bussen till Ängelholm och MAMMA. Iom musikalen har jag inte träffat min mamma mer än 1-2 ggr de senaste två månaderna. Inte kul. Så nu blev det kvalitetstid med Så ska det låta och lite pasta carbonara.

Lördag: Upp och kände en viss besvikelse över vädret. Åkte med min syster tillbaka till Klippan och gick på min kära vän Lotties dansuppvisning (Alltså... jag blir så stolt över dig Lottan. Du var bäst på scen.).
Sen hämtade vi upp Carl & Elin och åkte till Angelica på fest. Det var kallt och kul. Mest kallt.
Hem mitt i natten och sovsovsov.

Söndag: Vaknade. Slappade. Gick till affären med Calle. Gick på teaterrepetition som inte blidde någon teaterrepetition. Hem till syster och lagade mat. Och här sitter jag nu. Landad. Lite trött men vafasen.
Redo för en ny vecka. En vecka med skola och massa fika!

Ta hand om er så hörs vi snart igen!
Och Erik?
I love you.

Kommentarer
Postat av: erika

love you!

2010-05-16 @ 22:30:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0