more than you covered for


Jag sitter hos Lina och Sandra och skriver med de längsta lösnaglar jag någonsin sätt fastlimmade på mina små bebis naglar. Som upplagt för att skada någon.

Jag dricker vitt vin ur en beige mugg,som får mig att minnas min spya på nyår. Jag håller på att bli så där precis lagom. Lagom av allt. Jag håller på att bli den där flirtiga FILF-magneten som Ally och Erika alltid påstår att jag är sådär precis i början av kvällen. Helt sant.

Jag blir smart,intellektuell,kvick i flabben,och dödligt vass......Och av någon anledning en måltavla  för män över 30. Man blir bra på det där efter ett tag förstår ni....att manipulera och påverka. Och förmodligen blir man också mer manipulerad och påverkad än någonsin. För det vet ni väl, att alla män över 30 har en fantasi om en ung tjej, gärna i tonåren,gärna...orörd (tack E)
Det gäller att tackla det ladies, något som jag, enligt mig själv, blivit rätt så vass på.
Tricket är att få dem att tro att de är i hamn, men precis i sista sekund vända ryggen till.
En fnissmödis om ni så vill.
Fnissmödis, slå upp det eller kolla på Batman filmen, den med pingvin-mannen.

Nu ska jag dricka lite mer vin ur min beiga mugg och fundera vidare över detta med begär. Och jag ska seriöst överväga att dra av de här jäkla rakbladen jag har fastlimmade på mina fingrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0