pain


Inatt hade jag så ont i mitt ben att jag bokstavligt låg i sängen och grät.
Har varit såhär enda sedan jag var 5 år gammal.
Har alltid fått höra att det är växtvärk,men jag växer ju inte längre och har inte gjort det på några år. Nu har det dessutom spridit sig, gör ont ända från korsryggen och ner i foten, speciellt "under" knäet. Det enda man kan göra är att försöka massera igång blodcirkulationen i benet, det brukar hjälpa lite. Klockan 4 inatt gav jag upp,gick ner och gick lite & tog 2 alvedon, trots att det inte brukar hjälpa. Låg sedan och lyssnade på musik och försökte koppla bort det.Tydligen har jag somnat för jag väcktes av Pappa vid 10.

När jag var mindre brukade Mamma ta handdukar under varmt vatten och sedan lägga på mina ben, för att försöka värma dom,iom att det nästan alltid hjälper. När jag känner att det är på gång måste jag lägga mig ner direkt,annars blir det bara värre. Och när det sedan går över är mina ben helt stela.

Har ett starkt minne av en av de första gångerna jag hade det. Jag var kanske 5 år gammal och sitter vid köksbordet oc skriker rakt ut,så ont jag hade. Det är inte alls kul :/

Är det någon som har en aning om vad det kan vara, mer än växtvärk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0